SCS Financial

Sophisticated aesthetic

Location

Boston, MA

Project Size

20,314 SF

About this Project

After helping design SCS’s previous office several years ago, MP helped this leading wealth and investment management firm update the aesthetic in their new location to reflect the firm’s evolving identity.

Views and light were important to SCS, coming from a brick building with minimal natural light. MP’s design used plentiful glass and open sight lines to create a bright, dynamic, energizing space for its employees. The reception area was strategically positioned to take advantage of the new Prudential Center building’s striking views across Boylston Street.

To support the firm’s dedication to family wealth management, MP selected finishes that were elegant, yet classically understated. The firm’s signature blue provides a striking accent to light greys and warm wood tones. Playful cubical light fixtures in the reception area and elevator lobby are complemented by a textured concrete pattern throughout the elevator lobby, creating a striking and memorable entrance experience.