Robinson+Cole

Bright, modern conference center

Location

Boston, MA

Project Size

21,000 SF

About this Project

After designing Robinson+Cole’s 40,000 sf space in 1997, Margulies Perruzzi was once again retained to renovate their space at One Boston Place. Previously consisting of offices and conference rooms, MP transformed their space on the 26th floor into the main reception area as well as a conference center, which will accommodate larger, more public gatherings.

Due to advances in technology, there was a significant reduction in the firm’s law library since most information sourcing is now performed online. That extra space was transformed into a collaboration area. The main conference room was planned to be very large to accommodate corporate document review and signings and other large-team events. The room can be flexibly split into two ten-person meeting spaces when the full-sized space is not required.

MP also refreshed the design on the 25th floor to give it a more updated aesthetic, representing the firm’s growth and change in brand and culture.