Confidential Financial Services Firm

This elegant workplace is full of light and has incredible views from every part of the space.

Location

Boston, MA

Project Size

12,700 SF

About this Project

Margulies Perruzzi Architects helped this confidential client relocate from its Cambridge office to downtown Boston to accommodate its growing team.

To support the firm’s mission statement of serving non-profit clients, it was important for the design to focus on the people within it, as opposed to the space itself. Additionally, the firm wanted their space to relate to its headquarters in Pennsylvania, yet retain a “Boston” feel. To meet both needs, a light, neutral palette serves as an elegant backdrop, with cool tones evoking the nearby waterfront.

Offices and conference spaces are lined with glass, letting daylight fill the space. The glass enhances transparency and connections between different workspaces. A custom, hybrid ceiling design presents clean, minimal lines while still providing even illumination for the workspaces.