The Predictive Index

This tech firm is dedicated to employee engagement and teamwork – their space needed to be as cool as they are!

Huddle spaces in the café offer flexible meeting spots.

Employees traverse the office on the new polished concrete floors via scooter.

Desks are convertible and move from a seated to mid to standing position.

The firm’s signature red is a brand color splashed throughout the offices.

After assisting National Development in its renovation to 101 Station’s lobby, café, and fitness center, a new tenant – the Predictive Index – hired MPA to design their new office layout, ceiling, and lighting plans.

PI is a fast growing firm, adding more than 30 employees in a year, and needed a new office expressive of its brand and culture that could help it attract and retain talent.

Even though they had doubled their space, PI needed a flexible space to accommodate their further expected growth.

Working closely with designer Lannhi Tran of Little Dragon Decor, MPA created the new headquarters to be reflective of the company’s commitment to employee engagement and teamwork.

A large percentage of the walls are demountable, providing the team with more glass and writable surfaces than would be available with a traditional stick built environment. The demountable wall system also allows for more flexible expansion options for the fast-growing firm.